ФРІНЕТ розширює можливості!

26 лютого 2019 року національний оператор широкосмугового доступу до мережі Інтернет ТОВ ФРІНЕТ (ТМ «O3») отримав копію ліцензії на мобільний зв'язок від діджитал-оператора lifecell. 

«На сьогоднішній день мережа ФРІНЕТ охоплює понад 146 тис. абонентів у більш ніж 200 населених пунктах України і ми намагаємося знайти індивідуальний підхід до кожного абонента та задовольнити потреби у послугах, що потрібні їм. Відтепер, крім фіксованого доступу до мережі Інтернет ми зможемо запропонувати кожному абоненту перебувати онлайн не тільки дома, а й у будь-якому куточку України. Співробітництво з lifecell, на мій погляд, відкриває набагато ширші можливості для наших абонентів», - зазначив Володимир Чеканов, директор дирекції з маркетингу і продажів ТОВ «ФРІНЕТ».

«Конвергентні пропозиції користуються популярністю серед абонентів, і ми спостерігаємо зростаючу динаміку подальшого розвитку напрямку Fix-Mobile Convergence – абонентська база таких користувачів зростає в середньому на 20-25% щомісяця протягом року. Якщо порівнювати січень 2019 року з січнем минулого року, то кількість підключень до конвергентних пакетів зросла в 26 разів», - прокоментував Андрій Лебедєв, керівник департаменту стратегії та розвитку нових напрямків бізнесу  lifecell.